Thursday, February 24, 2005

permulaan langkah

Ini karya pertama aku. walaupun aku buat suka-suka, tapi aku serius jugak dalam penghasilannya. Pasti banyak kekurangan dan kelemahan... dan aku menantikan feedback daripada anda.
p/s: budak-budak smstsp96 & kypm kb, ingat aku lagi tak?

2 comments:

faizal said...

Well good luck for this new born blog.

julie^bes said...

akum...woit bdk...kabare..tak sangka ler ko terer gak bab tulis menulis nie,ko kan ganas,konyer citer blh tahan lemak manis jugaklah..tp kalau letak nama aku lagi glamer citer ko...nie buat pjg2 nie nak masukkan kat slot samarinda ker,apa2pun good luck 'u can be one of the talented writers that ever born'...biler nak mai kl...