Thursday, December 29, 2005

Pengumuman Rasmi

Setelah lama tertangguh, dengan ini diumumkan dengan persetujuan Majlis Raja-Rajagopal dan Rajnikahn, Siri Takluk Jagat tidak akan diteruskan lagi. Harap maklum. (dan aku masih lagi dok cari idea nak letak apa dalam blog ni....)

5 comments:

edwardmiller92836966 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

Panaharjuna said...

hahaha....cuak la tuh !, anyway aku rasa hang telah membuat tindakkan yang bijak. Er bila nak berumah kat Kl ?

slaywinter said...

sabar... en. panah! sedang membuat persediaan!

Izam said...

weh panah, sebenaqnya, mamat tu haram tak tau apa pun... mcm la dia paham... hahahahaha
weh ini rupanya kangaq ye?... hahahahah... hang kenai aku kat KOL norkh?... hang dok guna nick apa weh?

slaywinter said...

tahun lepas dok masuk jugak kol... tapi sekarang dah lama tak masuk...