Friday, August 10, 2007

Nostalgia

Bagi mereka yang membesar di era 80an sehingga awal 90an, aku rasa pasti hangpa semua pernah dengar lagu ni. Cuba teka lagu apa! Cepat! Cepat!

5 comments:

Eden said...

Penah dengar, tapi agak ingat-ingat lupa. Masked Rider Black ke? Kesatria Baju Hitam? :D

Eden said...

Oh yeah, dah ingat, ending song Space Cop gaban eh? :D

Eden said...

Well, it was awesome of course. :D Rasanya, Akira Kushida ada nyanyi sekali opening theme gaban kat konsert tu. Kalau KluangMan lak, kurang nilai nostalgianya, sbb zaman 96-98 tu saya ada kat asasi dan dah tak berapa tengok kartun. Yang super sentai zaman kecik sekolah rendah jugak la yang rasa best dan nostalgik bila dengar balik opening and ending theme dia :D. About the linking thing, It's an honor to link such a cool blog to mine. TQ. :D

Abang Long said...

kangaq, hang boleh nyanyi ka ?

zaki zainol aka kangaq said...

eden, yup!Dia ada nyanyi sekali opening opening space cop gavan (orang kita suka sebut gaban), which is sugggeeeiii! awesome! U can just wait for the clip to finish and scroll to search at the line up thumbnails. Ah, I think i didn't have to tell u! Hehehe!

Abg Long, boleh! saya boleh menyanyi dalam jamban! Huahaha!