Thursday, September 11, 2008

unforgiven III - sementara menunggu bulan depan...



Unforgiven III daripada album terbaru Metallica, Death Magnetic yang akan memasuki pasaran Malaysia bulan depan. Apa pendapat anda?

11 comments:

dingin said...

dingin

kangaq said...

Haha... Inche Dingin. Dingin ka, sejok ka?

sf said...

Karut! oldies mcm aku takkan dapat terima riff baru depa yang tak best langsung. Hang tau tak, kump Dio yang mencuba irama yang lebih groove dan terkini telah ditinggalkan oleh peminat2nya termasuklah aku (cehhh ...) Kalau ada unforgiven 3, pastu 4,5,6 .. dey bila nak habisnya unforgiven nih! hehehe

kangaq said...

hahaha!

Depa dah tua, generasi baru pulak sudah nak terima old school metal. Generasi lama pulak masih bernostalgia dengan riff2 kasar dan goreng maut dengan gigi... jadik depa ni terperangkap tengah2. Jalan selamat, hardcore metal je la... (kan bagus kalau depa up skit lagi jadik grind hohooho...)

Ronnie James Dio aku masuk suka voval dia. Cameo dia dalam Tenaciuos D: Pick of Destiny best!

kangaq said...

*masih suka vocal

ICe said...

pendapat aku? err.. Metalica patut pencen. bawak-bawak la tanam sayur ke bela kuda mcm cite Dallas ke.
hehehe

Zalisa Maz @ ZN Isa said...

Satu pun kak tak suka dgn penyanyi/pelakon barat ni. Tak ada faedah sokong depa ;)

kangaq said...

Ice, haha...

Kak Zalisa, haha...

Artozy said...

kangag! selamat hari raya. aku belum dengar metallica III yang diorang carutkan ni hahaha

Serunai Faqir aka SF said...

Salam hari raya, ampun maaf dipinta juga andai ada terkasar bahasa sepanjang tahun ini. Aku dah dengar semua album baru Metallica, boleh lah ...

kangaq said...

art, selamat hari raya! aku pon baru dengar dua lagu... huhu...

sf, selamat hari raya ampun maaf dipinta juga... raya mana weh tahun ni?

ps- dalam dok kutuk2, hang dengaq jugak satu album. aku baru dengaq dua lagu... huhu...